Een Santos fiets koop je met beleving!

Je moet hem dan ook even zien en voelen.
Santos Store Henk Baars Bikesport heeft 23 modellen voor je klaar
staan bij ons in Hilvarenbeek in de showroom.

Fietsvakantie plannen?

Als Santos World Store  hebben wij Henk en Sjan Baars natuurlijk ruime ervaring in het fietsen van lange afstanden door Europa. Met bepakking op reis. Genieten van het broodnodige rustige levensritme.
Even weg uit de drukte van ons bestaan.

Het is onze passie om elke keer als we een reis maken te kijken wat er leuk kan zijn voor onze klanten.  Sjan maakt al de foto’s en Henk is de navigator en weet elke keer weer leuke routes te maken.  Als je op de fiets met vakantie gaat dan levert dit genoeg stof tot nadenken. Denkt u nou, dat zou ik ook wel eens willen op fietsvakantie gaan, maar ik weet niet hoe ik dit aan kan pakken.

Kom gerust eens langs of maak een afspraak om samen even lekker te kletsen hierover zodat we u op weg kunnen helpen en enthousiast maken.

Tip van Henk: Pijn en ongemak op de fiets?

Heeft u last tijdens het fietsen van kleine pijntjes en ongemakken? zoals; zadelpijn, schouder- en rugpijn, tintelende handen. Dit kunt u gerust met ons bespreken.

Vooral dames maar ook heren hebben vooral nog te vaak last van zadelpijn en dat is echt niet nodig.  Wij zien het als een positieve uitdaging om deze voor u op te lossen.

Mijn vrouw Sjan en Ikzelf kunnen eindeloos vertellen en U persoonlijk adviseren over de Santos fiets. Wat wij belangrijk voor u vinden, is uw fietshouding. Persoonlijke juiste maat en exacte afstelling van uw Santos fiets. Dit levert meer rendement op en voorkomt klachten.

Daarvoor hebben we een bikefitting meetsysteem een zadeldruk meet programma, een voetpositionering programma en onze ruime 30 jaren praktijk ervaring.

 

 

Afspraak maken? Ja graag!

Wij maken liever genoeg tijd voor u vrij.
Gemiddeld duurt een goede uitleg voor een Santosfiets aankoop
ongeveer 1,5 a 2 uurtjes.
We vinden het juist heel fijn als u een afspraak maakt, maar het moet natuurlijk niet.
Spontaan een bezoek brengen kan natuurlijk ook.
Dat afspreken met Sjan of Henk kan zeker ook s avonds als u dat beter uitkomt.
Bel gewoon even 013-5042379 of stuur een email: verkoop@henkbaars.nl