Travelmaster 2+

Travelmaster 2plus

De Travelmaster 2 + is zowel een nieuwkomer als oude bekende in de Travelmaster serie. Hij is namelijk voortgekomen uit de doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Het principe blijft hetzelfde; een heavy-duty trekking fiets voor verre bestemmingen, als licht bepakte randonneur om een weekend door Nederland te fietsen, maar ook perfect om elke dag mee naar je werk te fietsen.

Wat is er nieuw aan deze charismatische reiziger? Om te beginnen is het nu mogelijk om zowel velg als schijfremmen te kiezen. Ook heeft de Travelmaster 2+ ruimte voor bredere banden, is hij geschikt voor een racestuur met raceshifters en krijgt de fiets een nieuwe Cro-Mo voorvork. *Fiets op de foto betreft prototype. Voorvork en balhoofdbuis wijken af van laatste versie. Foto’s binnenkort beschikbaar.

Een nieuwe klassieker

met aantrekkelijke extra’s

8-maten

Brede banden

Hydrolische-schijfremmen

Velg en schijfremmen

Custom

Zelf customisen

Kleuren

Meer dan 50 kleuren

Kabelgeleiders

Modulaire
kabelgeleiders

Tot 50mm brede banden

Bredere banden

We hebben ervoor gezorgd dat je met de Travelmaster 2+ banden tot 50mm kunt gebruiken. Wel zo fijn als je van plan bent veel onverhard te gaan touren.

Wil je nog breder kunnen gaan? Kijk dan naar de Travelmaster 3+.

   

Hydraulische remmen

Schijf of velgremmen

Op de Travelmaster 2+ zijn twee soorten hydraulische remmen mogelijk. Kies voor krachtige schijfremmen of de betrouwbare Magura’s. Kies wat het best bij je past.

   

Santos only productontwikkeling

Modulaire Kabelgeleiders en nokjes

De nieuwe Travelmaster 2+ is uitgerust met onze eigen ontwikkelde modulaire kabelgeleiders. De Santos Kabelgeleiders zijn bouwblokjes voor aan je frame. Welke configuratie je ook kiest: je hebt altijd de juiste hoeveelheid nokjes. Ook als je later iets aan de configuratie van de fiets wilt wijzigen.

       

Een moderne randonneur

Geschikt voor Racestuur

Ook nieuw ten opzichte van de Travelmaster 2.8 is de optie om een racestuur te kiezen. In combinatie met de raceshifters stel je zo een hypermoderne, heavy duty randonneur samen. Of wat dacht je van wat bikepacking?

   

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.

Lowrider voor grote tassen

Geschikt voor de nieuwe Literack XL

8 jaar geleden ontwikkelde Santos de LiteRack. Inmiddels is er hier een XL versie van. Door de dikkere stangetjes en extra beugel is deze geschikt voor grotere tassen. Met een draagvermogen van 25kg een slimme keuze als baggagerack voor de 2+.


   

Drie soorten aandrijvingen

Rohloff-riem, Rohloff-ketting of Derailleur

Betrouwbare Rohloff naaf

Ook verkrijgbaar in derailleur

Lange levensduur, minder onderhoud

Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Travelmaster 2+ heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

   

Zorgeloos fietsen

Duurzame Rohloff-naaf

Wil je zorgeloos véél kilometers maken, kies dan voor de betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff met Santos riemaandrijving. Het maakt de Travelmaster 2+ een ‘low maintenance’ en ijzersterke reispartner.

De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren.

Santos Only

Eigen productontwikkeling

Een Santos heeft onderdelen die we in-house ontwikkelen. Ze zijn gemaakt op basis van ervaring uit de praktijk; van Santos rijders, of tijdens onze eigen fiets trips. Soms prominent aanwezig, soms amper zichtbaar.

Wat ze ook zijn, ze zijn er altijd om de handigheid, modulariteit en duurzaamheid van je fiets te bevorderen. Deze productontwikkeling zit in elke Santos en noemen we; Santos Only.

De nieuwe Travelmaster 2+ heeft genoeg opties:

Hydrolische-schijfremmen

Santos schijven

Velgremmen

Velgremmen

Kabelgeleiders

Santos
modulaire kabelgeleiders

Aandrijfriem

Santos riemaandrijving

Split-Parts

Santos Split-part

Alleshouder

Santos
alleshouder

Vakantiewielen

Santos vakantievelgen

Naven

Santos naven

Achterpad

Santos
achterpad

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!