SANTOS POWERSERIES GS

Nieuwe, luxe E-bikes met Santos techniek

Grand Sport

Krachtige E-bikes met véél mogelijkheden

Met een Santos GS E-bike kun je alle kanten op. We versmolten onze vakantiefiets-kennis en goten dat in de Power Serie; sterke, krachtige, duurzame en onderhoudsarme E-bikes. Favoriet onder fietsforenzen, grenzeloos populair onder buitenmensen, vakantiegangers, weekendvierders en levensgenieters. Of je nu naar je werk gaat of niet, met een Santos E-bike heb je altijd wind mee en voelt elke trip als vakantie.

612 Wh accu

Grote accu, grote actieradius

De Santos Power GS fietsen zijn uitgerust met een grote accu. Deze zit compact bevestigd op de onderbuis, ook bij het damesframe. Zo behouden de E-bikes hun stabiele rijeigenschappen. De actieradius van de E-bikes hangt af van veel factoren. Denk aan luchtweerstand, rolweerstand, de mate waarin je zelf mee fietst, eigen gewicht en de stand waarin je fietst. Uit ervaring blijkt dat de actieradius ligt tussen de 50 en 150km. Heb je meer advies nodig? Vraag ons er gerust naar.

12 of 18 versnellingen

Onderhoudsarme Pinion versnellingsbak

De Santos GS E-bikes hebben Pinion aandrijving. Deze versnellingsbak komt samen met riemaandrijving, een super duurzame en onderhoudsarme combinatie. We leveren de Pinionbox standaard met 12 versnellingen, met keuze voor 18 speed voor de liefhebbers. Die laatste is er overigens in 5 kleuren, dus combineer er op los.

Duidelijke display

In een oogopslag

Geen poespas maar direct zien wat je echt wilt weten. Het display alle belangrijke informatie, zoals snelheid, bereik en batterijniveau. Ook is het display afneembaar zodat je deze veilig op kunt bergen als je van je fiets stapt.

Veilige bediening

Onder de duim

Het Neodrives display bedien je eenvoudig met je duim, zonder je hand van het stuur te hoeven verwijderen. Dit is wel zo veilig. Met vijf verschillende niveaus kies je de ondersteuning

Veel bagage

Stabiel rijgedrag, ook met véél bagage

De Santos Power fietsen kun je uitrusten met ruim 40 kg bagage verdeeld over 5 tassen. Kies bijvoorbeeld een Santos TravelRack XL achterdrager (26 kg*) en een Tubus lowrider (15 kg). Het sterke, stijve frame geeft geen krimp als je met 25 km/u over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. De dikke banden geven hem bovendien lekker veel comfort.

 

*Indien de achterdrager uitsluitend met tassen aan de zijkant en bovenop wordt belast, is de drager geschikt voor een gewicht tot 40kg. De dragers zijn niet geschikt voor kinderzitjes.

Piekvermogen >500 Watt

Stille, krachtige achtermotor

De Santos Power GS fietsen hebben we uitgerust met een Neodrives Z20 motor in het achterwiel. Dat is een stille, trillingsvrije gelijkstroommotor, die ‘kracht gestuurd’ is. Hoe harder je trapt, hoe meer power de motor levert. Dat voelt fijn, want je kunt zelf de snelheid controleren en op gevoel doseren.

De Neodrives motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen.

Travelmaster 3+ GS

Een reisfiets met power. Dit werkpaard neemt je mee op vakantie, op avontuur. Hij is robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie.

De Travelmaster 3+ ND beschikt over de beste onderdelen en heeft de keuze uit velg- en schijfremmen, Pinion en derailleur.

Travel Lite+ GS

Een sportieve alleskunner met power. Brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug.

De Travel Lite+ GS heeft krachtige schijfremmen, is mooi afgewerkt en rijdt super stabiel. Hij is geschikt voor volle bepakking en verkrijgbaar in heren- én damesvariant.