TRAVELMASTER
SERIE

Wereldfietsen, ook voor thuis

Travelmaster 3+

Een wéreldfiets, ook voor thuis.

Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit. Kies voor 27,5 inch óf 28 inch wielen. De Travelmaster 3+ neemt je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur.

Travelmaster 2+

Een nieuwe klassieker

De Travelmaster 2 + is zowel een nieuwkomer als oude bekende in de Travelmaster serie. Hij is namelijk voortgekomen uit de doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8.

 

Travelmaster 2.9

De meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets. Verende voorvork geschikt en met grote 29er wielen. De brede banden zorgen voor comfort en een perfecte wegliggi

Travelmaster 2.8

Deze 28 inch Santos is ontwikkeld voor de snelle, fanatieke kilometervreter die graag over het asfalt suist en zo nu en dan een mooi bospaadje meepikt.

Travelmaster 2.6

Al meer dan tien jaar de favoriete fiets van de meest fanatieke wereldfietsers. Betrouwbaar en sterk met een comfortabele stalen voorvork.

Reisfietsen met power

Santos heeft verschillende fietsen die ook als E-bike verkrijgbaar zijn

Travelmaster Serie

Met al je bagage de hele wereld over.

 

De Travelmaster Seris is ontworpen op functie. Je kunt er alles op meenemen, aan bagagedragers, in frametassen, in de Santos Alleshouder of hoe je het ook wilt vervoeren.
Met eenTravelmaster fiets je zonder problemen de wereld over. Ze zijn sterk, stabiel en bewezen betrouwbaar. Met een stalen voorvork en gestandaardiseerde onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Een Travelmaster laat je niet in de steek, ook niet als je nog 583 kilometer bent verwijderd van de eerst volgende fietsenmaker.

Kenmerken

  • Reisfietsen voor het zware werk
  • Pakezels
  • Functie staat voorop
  • Voor extreme omstandigheden
  • Veel bagage zonder zwabberen
  • Gangbare onderdelen
  • Onverwoestbaar
  • Gemaakt voor lange afstanden
  • Wereldfietsen!

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.