Trekking

Veelzijdige Santos telg

De Trekking is misschien wel de meest veelzijdige fiets uit de Santos waaier. De sportieve geometrie van het frame maakt het mogelijk de fiets als woon/werk-, stads-, toer- of (met de juiste bagagedragers) als lichte vakantiefiets in te zetten. Het frame is ook ideaal om er een sportieve randonneur van te bouwen. Het is de ideale all-rounder waarmee je, met de onderdelen van jouw keuze, heel veel kanten op kunt.

Die veelzijdigheid van de Santos Trekking wordt gecombineerd met een uitermate aangename zitpositie waardoor je er zonder probleem een hele dag op onderweg kunt zijn. Veel eigenaars roemen ook het strakke stuurgedrag en het vlotte fietsgevoel van deze fiets

 

Clean en licht

Super sterk en stabiel

Frame

Comfortabel en veelzijdig

Veer

Licht, snel en sportief

Heren-en-mixte-variant

Heren- én dames variant verkrijgbaar

Licht en snel

Sportieve partner

De sportieve geometrie van de Trekking en de duurzame afmontage maken het de ideale fiets voor woon-werk verkeer en sportieve tochten. Monteer een paar dragers en je zet ‘m in als lichte vakantiefiets.

Fijne zitpositie

De ideale all-rounder

De Trekking is de ideale all-rounder waarmee je, me de onderdelen naar jouw keuze, heel veel kanten op kunt. Door zijn comfortabele zit tover je ‘m zo om van stadsfiets tot lichte vakantiefiets.

Lage instap mogelijk

Heren-, mixte én damesvariant verkrijgbaar

De Trekking is er in 4 dames-, 6 heren- en 3 mixte maten. Het mixte frame heeft een lage instap én ruimte voor een bidon, het frame behoudt zijn stabiele rijeigenschappen.

Krachtige hydraulische remmen

Betrouwbaar en veilig

Betrouwbare hydraulische velgremmen

Betrouwbare hydraulische velgremmen

Doseerbare remkracht

De hydraulische velgremmen van Magura zijn robuust en duurzaam. Ze remmen stevig en direct en zijn met weinig kracht goed te doseren. Met een stelwieltje aan de remhendel bepaal je zelf of de rem agressief bijt of juist een vriendelijke lange slag toelaat. Ook remblokken vernieuwen is een fluitje van een cent: zonder gereedschap ben je binnen vijf minuten klaar.

Duurzame aandrijving

Véél fietsen, weinig onderhoud

Op de Trekking zijn twee soorten aandrijving mogelijk; Rohloff en derailleur.
Kies wat het best bij je past.

Naaf

Betrouwbare
Rohloff naaf

Aandrijfriem

Duurzame
Santos riemaandrijving

Derieur-uitvoering

Ook in derailleur uitvoering

Zorgeloos fietsen, weinig onderhoud

Betrouwbare Rohloff naaf

Wil je zorgeloos véél kilometers maken, kies dan voor de betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff met Santos riemaandrijving. Het maakt de TRekking Lite een ‘low maintenance’ en een 365 dagen per jaar fiets.

De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren.

           

Langere levensduur, minder onderhoud

Duurzame Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Trekking Lite heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

De Pinion met 18 versnellingen is er in 5 kleuren, dus combineer er op los.

   

Voor elk budget

Ook met derailleur

De Trekking is ook beschikbaar met derailleur. Zo haal je een snelle commuter in huis met de aandrijving die bij je past.

Santos Only

Eigen productontwikkeling

Een Santos heeft onderdelen die we in-house ontwikkelen. Ze zijn gemaakt op basis van ervaring uit de praktijk; van Santos rijders, of tijdens onze eigen fiets trips. 

Kabelgeleiders

Santos
modulaire kabelgeleiders

Kleuren

Veel kleuren

Custom

Custombuilt

Split-Parts

Santos Split part

8-maten

7 maten

eccenter

Eccenter

Modulair, altijd netjes

Santos kabelgeleiders

Santos ontwikkelde eigen kabelgeleiders die modulair op het frame van de Travelmaster 3+ worden toegepast. Zo lopen de kabels netjes langs je frame en zijn er geen overbodige nokjes, welke opties je ook kiest.

   

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!