LITE SERIE

Cleane, strakke alleskunners. Speciaal voor rijders die
houden van véél fietsen en weinig onderhoud.

Travel Lite+

De sportieve alleskunner met een maatje meer; voorzien van het unieke PLUS concept. Een krachtpatser als het gaat om bagage en een trouw metgezel tijdens de dagelijkse ritten naar je werk.

Travel Lite

De superchique alleskunner uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten. Perfect geschikt om véél en vér te fietsen. Een heerlijke trekkingfiets met echte twentyniner wielen.

Trekking Lite

De sport-coupé onder de Santos fietsen. Lichtgewicht, sportief en stijlvol afgewerkt. Een lekkere snelle fiets ideaal voor een rit door Europa of dagelijks gebruik.

Race Lite

Een endurance racer die het gat vult tussen de lichtgewicht racers en de degelijke randonneurs van vroeger. Uitgerust met een Rohloffnaaf is ‘ie lekker onderhoudsarm.

Cross Lite

Een multifunctionele gravelracer. Lekker licht en snel, uitgerust met de grootste raceschijven die je kunt krijgen.

Lite Serie

Cleane, strakke alleskunners.

 

Speciaal ontwikkeld voor rijders die houden van véél fietsen en weinig onderhoud.
Met deze kilometervreters kun je overal gaan en staan. Afhankelijk van het model monteer je tot wel 40 kilo bagage. Dus stap op en ga erop uit!

Kenmerken

  • Onderhoudsarm
  • Mooi afgewerkt
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Genoeg plaats voor je bagage
  • Hoge en midden modellen
  • Naar je werk, weekend weg of op vakantie

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.