Travel Lite+ GS

Sportieve allerkunner met power

De Travel Lite+ GS is een sportieve alleskunner met power. Hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug. De Travel Lite+ is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit vakantieperspectief. Een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. Hij is gebouwd voor véél bagage. Zo’n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden.

De krachtige Neodrives motor van de Travel Lite+ zit in het achterwiel en de verwisselbare accu op de onderbuis van het frame, ook bij de damesvariant. Lekker stabiel.

De Travel Lite+ is uitgerust met een onderhoudsarme Pinion versnellingsbak en riemaandrijving. Hij beschikt over krachtige schijfremmen en is mooi, clean afgewerkt. Een plaatje van buiten, een krachtpatser van binnen.

Neodrives aandrijving

krachtig en robuust

De Santos Power GS fietsen hebben we uitgerust met een Neodrives Z20 motor in het achterwiel. Dat is een stille, trillingsvrije gelijkstroommotor, die ‘kracht gestuurd’ is. Hoe harder je trapt, hoe meer power de motor levert. Dat voelt fijn, want je kunt zelf de snelheid controleren en op gevoel doseren.

De Neodrives motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen.

Clean & dedicated

Chique, mooi afgewerkt

Geen overbodige nokjes

Chique, mooi afgewerkt

Het oog wil ook wat, natuurlijk. Naast zijn functie is dát waar de Travel Lite+ in uitblinkt. Het frame is mooi afgewerkt, clean en dedicated. Geen overbodige nokjes, wel glad afgewerkte lasnaden, een semi-geïntegreerd balhoofdstel en betrouwbare hydraulische schijfremmen.

Het frame is ontworpen voor één type rem en transmissie. Dat betekent dat kabels en nokjes op elkaar zijn afgestemd en vorm en functie zonder consessies, tot in de puntjes zijn uitgewerkt.

27,5 inch, 62 mm banden

Santos XL vakantiewielen

De Travel Lite+ E-bike heeft Santos XL vakantiewielen. Die zijn 27,5 inch groot, handgemaakt, met 62 mm banden op extra brede velgen. Ze zijn ijzersterk door hun korte spaken. De extra lucht in de banden zorgt voor comfortabele vering. Blijf dus lekker in je zadel zitten, geniet van de omgeving, je banden doen het werk.

Je kunt ook kiezen voor Santos XL vakantiewielen in 28 inch uitvoering. Het frame is namelijk geschikt gemaakt voor twee wielmaten! In het Travel Lite+ frame passen 28 inch wielen met banden van 42 tot 55 mm.

Veel bagage

Stabiel rijgedrag, ook met véél bagage

De Travel Lite+ E-bike kun je uitrusten met ruim 40 kg bagage verdeeld over 5 tassen. Kies bijvoorbeeld een Santos TravelRack XL achterdrager (26 kg*) en een Tubus lowrider (15 kg). Het sterke, stijve frame en de stalen voorvork geven geen krimp als je met 25 km/u over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. De dikke banden geven hem bovendien lekker veel

Lage instap mogelijk

Heren- én damesvariant verkrijgbaar

De Travel Lite+ E-bike is er in 3 dames- en 5 herenmaten. Het damesframe heeft een lage instap én een accu op de onderbuis, waardoor het frame zijn stabiele rijeigenschappen behoudt.