Trekking Lite PX

Stijlvolle, all weather E-bike

De Trekking Lite PX is een snelle en lichte E-bike met Pendix middenmotor. Gebruik ‘m als stijlvolle commuter, lichtgewicht, sportieve toerfiets of vlotte vakantiefiets voor light-trekkings.

Ondersteund door de Pendix middenmotor, trek je eenvoudig weg bij het stoplicht en cruise je vlot en op je gemak naar je eindbestemming. Fris en fruitig.

De duurzame Pendix middenmotor combineer je met de onderhoudsarme Rohloff naaf en Gates riemaandrijving. Zo kun je lekker veel fietsen, het hele jaar door.

Een gemiddelde Trekking Lite PX weegt minder dan 20 kilo. Dat rijdt sportief en snel, ook als je een keer zonder ondersteuning fietst.

Het PX systeem is eenvoudig te bedienen en blinkt uit in minimalisme. Een betrouwbaar systeem, dat samen met de hufter-proof Magura Firmtech remmen en onderhoudsarme Rohloff naaf met riemaandrijving, hoge ogen gooit met zowel zijn uiterlijk als zijn prestaties. 365 dagen per jaar!

Santos PX technologie

The power of simplicity

Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos PX software en een grotere actieradius. Santos geeft 100.000km of 5 jaar garantie op de motor van alle Santos PX E-bikes.


Clean en licht

E-bike < 20kg

E-bike < 20kg.

Glad afgewerkte lasnaden,
geen overbodige nokjes

365 dagen per jaar
te gebruiken

Licht en snel

E-bike < 20kg

De Trekking Lite PX heeft een super stijf frame en is bovendien een echte lichtgewicht in zijn klasse. De rij-eigenschappen zijn strak en stabiel, ook met bagage.

 

All weather

365 dagen per jaar

Ook op de Trekking Lite PX kiest Santos voor de meest duurzame en onderhoudsarme onderdelen. Ontworpen voor het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden.

Geen overbodige nokjes

Mooi afgewerkt, clean

Het oog wil ook wat, natuurlijk. En naast zijn functie is dát waar de Trekking Lite PX in uitblinkt. De frames zijn mooi afgewerkt, clean en dedicated. Zo heb je afgewerkte lasnaden, een semi-geïntegreerd balhoofdstel en Firmtech remmen. Met een Lite drager erop is hij minimalistischer dan ooit. Santos for Pendix sluit hier naadloos op aan met haar eenvoud in gebruik, ronde accu en het ontbreken van een display.

Lage instap mogelijk

Heren- én damesvariant verkrijgbaar

De Trekking Lite PX is er in 4 dames- en 4 herenmaten. Het damesframe heeft een lagere instap én behoudt zijn stabiele rijeigenschappen.

Cobineer er op los

NIEUW: 58 Accukleuren

Van de M&M’s in onze showroom tot de 58 verschillende framekleuren; we houden van kleurtjes en het combineren ervan.

Vanaf nu geven we Santos PX rijders de mogelijkheid om de Santos PX Accu in één van de 58 framekleuren te kiezen. De accu’s worden op excact dezelfde manier gelakt als de frames. Zo kun je ervan uit gaan dat de lak van je frame identiek is aan die van je accu. Maar misschien neem je wel een contrasterende kleur.

Duurzame aandrijving

Compitabel met Rohloff


Op de Trekking Lite PX zijn twee soorten aandrijving mogelijk; Rohloff en derailleur.
Kies wat het beste bij je past.

Betrouwbare
Rohloff naaf

Aandrijfriem

Duurzame
Santos riemaandrijving

Ook in
derailleur uitvoering

Zorgeloos fietsen, weinig onderhoud

Duurzame Rohloff naaf in je Santos E-bike

Met de Pendix middenmotor is het nu voor het eerst mogelijk een Santos E-bike mét Rohloff samen te stellen. De Rohloff naaf met Santos riemaandrijving is bewezen duurzaam, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Het maakt de Trekking Lite PX een zorgeloze 365 dagen per jaar fiets.

De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren.

         

 

Langere levensduur, minder onderhoud

Duurzame Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Trekking Lite PX heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

   

 

 

Krachtige hydraulische remmen

Betrouwbaar en veilig


Op de Travelmaster 3+ zijn twee soorten hydraulische remmen mogelijk.
Kies voor krachtige schijfremmen of de betrouwbare Magura’s. Kies wat het best bij je past.

Krachtige
FIRMtech remmen

Betrouwbare hydraulische FIRMtech remmen

Doseerbare remkracht

Op de Trekking Lite PX zitten hydraulische FIRMtech remmen van Magura. Deze zijn robuust, duurzaam en, de naam zegt het al, ‘firm’ ofwel krachtig. Ze remmen stevig en zijn met veel gevoel en weinig kracht te doseren. Ook rijders met kleine handen en niet veel kracht in de vingers kunnen de Trekking Lite met slechts 1 of 2 vingers tot stilstand brengen. Ook in nat weer.

Veel kleuren

Custombuild

Santos Split Part

Eccenter

8 maten

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!