MOUNTAIN SERIE

Voor moddervreters en bikepackers die graag van
de gebaande paden af gaan. Licht, snel en geschikt te maken
voor volle bepakking. Monteer dragers en je vervoert daar
zo – zonder problemen – twintig, vijfentwintig
kilo bagage mee. Multifunctioneel dus!

4.29

De 4.29 mountainbike is robuust en onderhoudsarm. Je stelt ‘m zelf samen met uitgebreide opbouwmogelijkheden, zodat ‘ie ook zeer geschikt is als trekkingfiets.

Mountain Serie

Voor moddervreters en bikepackers

 

De 4.29 is speciaal ontworpen voor moddervreters en bikepackers die graag van de gebaande paden af gaan. Hij is licht, snel en geschikt te maken voor volle bepakking. Monteer dragers en je vervoert daar zo – zonder problemen – twintig, vijfentwintig kilo bagage mee. Multifunctioneel dus!

Kenmerken

  • Moddervreters
  • Licht en snel
  • Weinig onderhoud (ook tijdens Nederlandse winters)
  • Veel bandvrijheid
  • Multifunctioneel
  • Dragers en spatborden mogelijk
  • Bikepacking, why not?

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.