Travelmaster 3+ GS

Reisfiets met power

De Travelmaster 3+ is een reisfiets met power. Hij is ontwikkeld voor vakantiegangers, weekendvierders, levensgenieters én fietsforenzen. Robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie. Met de wind in de rug ga je fluitend op pad, de buitenlucht in. De Travelmaster 3+ beschikt over de beste onderdelen voor veel-fietsers. Je hebt de keuze uit krachtige velg- en schijfremmen, geselecteerd voor intensief gebruik.

Daarnaast een Pinion versnellingsbak met riemaandrijving om het onderhoud zo minimaal mogelijk te houden en een super stabiel frame voor veel bagage. Overigens is de Travelmaster 3+ ook in derailleur uitvoering verkrijgbaar.

Dus of je nu naar je werk fiets, naar Zweden of de middellandse zee, de Travelmaster 3+ begeleidt je steady en stabiel. Voor dagen vol voldoening en een immens gevoel van vrijheid.

Neodrives aandrijving

krachtig en robuust

De Santos Power GS fietsen hebben we uitgerust met een Neodrives Z20 motor in het achterwiel. Dat is een stille, trillingsvrije gelijkstroommotor, die ‘kracht gestuurd’ is. Hoe harder je trapt, hoe meer power de motor levert. Dat voelt fijn, want je kunt zelf de snelheid controleren en op gevoel doseren.

De Neodrives motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen.

Reisfiets met power

Super stabiel

Pinion Versnellingsbak

Veel remkracht

Sterk en stabiel frame

Veel bagage

Santos vakantiewielen

Riemaandrijving

Custom Built

Kleuren