Fietsverzekering

Verzekeren
Uiteraard kunt u bij ons uw kostbare fiets verzekeren tegen diefstal en schade.  De verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken zijn Unigarant en Enra. Het voordeel als u de fiets via ons afsluit is dat wij de schade helemaal voor u kunnen regelen dus geen gedoe met papierwerk.

Voor elektrische fietsen kunnen wij daarbij ook nog een verhaalsrechtsbijstand en opzittende ongevallen verzekering afsluiten. Vaak word deze in combinatie met een diefstal en schade verzekering aangeboden.

Bij de verzekering voor elektrische fietsen heeft u het eerste jaar recht op een gratis pechhulp onderweg verzekering van de ANWB of van FietsNed een organisatie die in Nederland uw fiets onderweg komt maken. Bij de aankoop van een Trek elektrische fiets krijgt u deze anwb pechservice tijdelijk gratis aangeboden.

Ook kunt u zich bij fietsned jaarlijks vanaf €30,– per gewone fiets verzekeren voor pech onderweg hulp.
Afhankelijk van de soort fiets word de prijs hiervan bepaald.
Voor een elektrische fiets is dit € 35,–
Wij als Henk Baars Bike-Sports zijn ook deelnemer in deze organisatie.

Fietssleutel kwijt? 
Een fietssleutel verliezen overkomt iedereen wel eens. Het probleem is met onze sleutelservice echter snel op te lossen.

Via fietssleutel.nl kunt u een fietssleutel meteen bijbestellen. Een sleutel kwijt en u besteld een fietssleutel bij, meld u dit dan ook  bij uw verzekering

Let op! 
Bij verlies van sleutels of vervanging van het slot bij een fietswinkel moet u binnen twee dagen het merk, slotnummer en sleutelnummer van het nieuwe slot en de sleutel van uw fiets schriftelijk of per email / fax aan de verzekeringsmaatschappij melden. De verzekering op uw fiets kan anders komen te vervallen.

Fietssleutel bijbestellen
Ook voor een bij bestelling van een sleutel moet u doorgeven aan de  verzekerings-maatschappij dat u een kopie sleutel heeft ontvangen, hiervan word dan melding op uw polis gemaakt waardoor uw fiets is verzekerd met een kopie sleutel, als u dit vergeet dan vervalt uw verzekering.

Voor vragen over premie kosten en mogelijkheden kunt u bellen met onze verkoop afdeling 013-5042379 of een email sturen aan verkoop@henkbaars.nl.

Om een verzekering uit te rekenen of af te sluiten hebben we de volgende gegevens nodig:  
Naam,
adres,
woonplaats,
geboortedatum,
bank/gironummer (enkel om direct verzekering af te sluiten)

De gegevens van uw fiets:
Merk, type/model,
framenummer,
slotmerk en eventueel type,
slotnummer,
sleutelnummer,

Ter informatie, enkel sloten met een art keuring kunt u gebruiken om uw fiets te verzekeren